support online: +31 (0)6 - 5244 1822

Back To Top

Jazz

SKU: 243

Beschikbaarheid: Op voorraad

Snel overzicht

Vormgeving naar het omslag van het fotoboek van Ed van der Elsken uit 1959.
€ 45,00

* Verplichte velden

€ 45,00

Details

Het werk van Ed van der Elsken (1925-1990) wordt wereldwijd verzameld en tentoongesteld. Jazz, met het iconische beeld van Dizzy Gillespie werd bekroond als één van de Best Verzorgde Boeken.

De foto op de colofonkaart werd afgedrukt naar het originele negatief dat bewaard wordt in het Fotomuseum in Rotterdam. Handgenummerd en gewaarmerkt met Ed van der Elsken's authentieke copyright stempel.

sample-banner sample-banner TERUGSTUREN & RUILEN

Wij doen niet moeilijk over terugsturen of ruilen. Ben je ontevreden over je product, of wil je een andere maat? Laat het ons weten en we zorgen dat je het juiste product krijgt.

sample-banner sample-banner KLANTENSERVICE

Onze klantenservice werkt met veel passie aan deze webshop en dat merk je aan de service. Als je contact met ons opneemt, kun je zelf ervaren hoe enthousiast wij zijn!

sample-banner sample-banner GRATIS VERZENDING

Alle verzendingen kosten geld, dat weet iedereen. De prijzen van de shirts zijn de echte prijzen, dus we rekenen wel verzendkosten. Maar boven € 75,- betalen wij deze kosten.

sample-banner sample-banner cadeaubonnen

Vraag ons naar de mogelijkheden om een cadeaubon aan iemand te versturen. Wie van iemand houdt, geeft een leuk cadeautje!

Op zoek naar onze antiquariaat? Kijk nu maar eens op de vernieuwde website van Arcana Cabana.
€ 45,00