Algemene voorwaarden

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden, voor consumenten, van verlorenwoorden.nl / literaire-t-shirts.nl / literairetasjes.nl, een letterkundig initiatief van Verloren Woorden VOF gevestigd te Arnhem en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Arnhem onder nummer 62424866.

Op al onze aangeboden producten (met name Literaire T-shirts™, Literaire Tasjes™ zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing:

1.0. Algemeen
1.1. Iedereen die bij verlorenwoorden.nl / literaire-t-shirts.nl / literairetasjes.nl (hierna: Verloren Woorden, Wij, Ons) artikelen bestelt, verklaart zich akkoord met de bepalingen in deze Algemene Voorwaarden.
1.2. Alle prijzen zijn in euro's inclusief BTW, exclusief verzendkosten.
1.3. Na een bestelling ontvangt u automatisch een bevestiging per e-mail met het bestellingsoverzicht en de totale kosten.

2.0. Het product
2.1. Literaire T-shirts™ zijn luxe T-shirts die te verbinden zijn aan schrijvers, denkers en boekdesign. Het product bestaat uit een kwaliteitsshirt, gemerkt met een Literaire-T-shirts label (transfer) en voorzien van een VWLT-shirt-tag (soms ook van Colofonkaart). Het geheel is verpakt in een transparante hoes met isbn sticker op de achterzijde.
2.2. Literaire Tasjes™ zijn luxe draagtassen van katoen of canvas die te verbinden zijn aan schrijvers, denkers en boekdesign. Het product bestaat uit een tasje met comfortabel lang hengsel, design opdruk en voorzien van een VWL-Tasjes-tag.
2.3. Import T-shirts zijn afkomstig uit het buitenland, met name de USA.
2.4. Zowel onze Literaire T-shirts als onze Literaire Tasjes zijn afkomstig van leveranciers die gecertificeerd zijn door de Fair Wear Foundation.

3.0. Levertijd
3.1. Bestellingen worden zo snel mogelijk (binnen 1-3 werkdagen) verzonden.
3.2. Wij bewaken onze voorraad voortdurend. Desondanks kan het echter voorkomen dat er onverhoopt een product niet meer leverbaar is.
3.3. Uitverkochte artikelen worden eventueel in backorder genomen en binnen 8 weken (na)geleverd.

4.0. Betaling
4.1. Goederen kunnen betaald worden per iDeal, Paypal, pro forma factuur of (mogelijk) contante betaling bij het ophalen van de bestelling.
4.2. Wij behouden ons het recht voor om pas na vooruitbetaling te leveren.

5.0. Service
5.1. Verloren Woorden neemt de Wet Koop op afstand in acht. De koper mag (met voorafgaande berichtgeving) de goederen binnen 14 dagen retourneren (vermits in de staat waarin deze door verkoper zijn verstuurd) en de aankoop ongedaan maken.
5.2. Indien de koper een verkeerde bestelling heeft ontvangen door ingebreke blijven van de verkoper zal Verloren Woorden kosteloos zorg dragen voor het verzenden van de goede artikelen. Retour verzendkosten worden in dit geval vergoed.
5.3. Heeft u over onze diensten en/of artikelen een klacht, neem dan contact met ons op. Wij stellen uw op- en aanmerkingen op prijs en zullen zo spoedig mogelijk reageren.

6.0. Privacy
6.1. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.
6.2. Voor verdere details betreffende de privacy wetgeving en ons beleid met betrekking tot uw gegevens zie de Privacy pagina op deze website.

Verloren Woorden VOF
Contactpersoon: Marco van Kampen
Bachlaan 22
6815 DE Arnhem

E. [email protected]
T. +31 26 3216234
M. +31 6 52441822