support online: +31 (0)6 - 5244 1822

Back To Top

Also sprach Zarathustra

SKU: 525

Beschikbaarheid: Op voorraad

Snel overzicht

Vormgeving naar de titelpagina van de 1908 editie van Also sprach Zarathustra: Ein Buch für Alle und Keinen van Friedrich Nietzsche, ontworpen door Henry van de Velde. T-shirt voor übermenschen en andere liefhebbers van Jugendstil Design.
€ 22,50

* Verplichte velden

€ 22,50

Details

Zarathoestra (of Zoroaster) was de grondlegger van het zoroastrisme, een godsdienst die tegenwoordig haar aanhangers vooral vindt onder de Parsi's in India. In het boek Also sprach Zarathustra laat Nietzsche deze Iraanse profeet terugkeren om de übermensch te prediken, die de menselijke onverantwoordelijkheid begrijpt en een uitgeleefde moraal ten grave draagt.
sample-banner sample-banner TERUGSTUREN & RUILEN

Wij doen niet moeilijk over terugsturen of ruilen. Ben je ontevreden over je product, of wil je een andere maat? Laat het ons weten en we zorgen dat je het juiste product krijgt.

sample-banner sample-banner KLANTENSERVICE

Onze klantenservice werkt met veel passie aan deze webshop en dat merk je aan de service. Als je contact met ons opneemt, kun je zelf ervaren hoe enthousiast wij zijn!

sample-banner sample-banner GRATIS VERZENDING

Alle verzendingen kosten geld, dat weet iedereen. De prijzen van de shirts zijn de echte prijzen, dus we rekenen wel verzendkosten. Maar boven € 75,- betalen wij deze kosten.

sample-banner sample-banner cadeaubonnen

Vraag ons naar de mogelijkheden om een cadeaubon aan iemand te versturen. Wie van iemand houdt, geeft een leuk cadeautje!

Op zoek naar onze antiquariaat? Kijk nu maar eens op de vernieuwde website van Arcana Cabana.
€ 22,50