support online: +31 (0)6 - 5244 1822

Back To Top

Het ergste moet nog komen

SKU: 210

Beschikbaarheid: Op voorraad

Snel overzicht

Mooi zwart Literair T-shirt van Arthur Schopenhauers meest zonnige quote Het ergste moet nog komen
€ 22,50

* Verplichte velden

€ 22,50

Details

Deze quote van de Duitse filosoof werd gezet uit het mooie lettertype Scala en voor het eerst door Uitgeverij Lemniscaat uitgegeven in het kader van de Dag van de Filosofie in 2005.

Eeuwige bestseller onder de Literaire T-shirts. De uitspraak is intrigerend omdat het zowel positief als negatief opgevat kan worden en zodoende altijd goed is voor gespreksstof. Zie ook de bijbehorende Literaire TAS!

sample-banner sample-banner TERUGSTUREN & RUILEN

Wij doen niet moeilijk over terugsturen of ruilen. Ben je ontevreden over je product, of wil je een andere maat? Laat het ons weten en we zorgen dat je het juiste product krijgt.

sample-banner sample-banner KLANTENSERVICE

Onze klantenservice werkt met veel passie aan deze webshop en dat merk je aan de service. Als je contact met ons opneemt, kun je zelf ervaren hoe enthousiast wij zijn!

sample-banner sample-banner GRATIS VERZENDING

Alle verzendingen kosten geld, dat weet iedereen. De prijzen van de shirts zijn de echte prijzen, dus we rekenen wel verzendkosten. Maar boven € 75,- betalen wij deze kosten.

sample-banner sample-banner cadeaubonnen

Vraag ons naar de mogelijkheden om een cadeaubon aan iemand te versturen. Wie van iemand houdt, geeft een leuk cadeautje!

Op zoek naar onze antiquariaat? Kijk nu maar eens op de vernieuwde website van Arcana Cabana.
€ 22,50