support online: +31 (0)6 - 5244 1822

Back To Top

Psyche (dames)

SKU: 214

Beschikbaarheid: Op voorraad

Snel overzicht

Psyche berijdt het gevleugelde paard Chimera. Fraai design van het boekomslag door de kunstenaar Jan Toorop van de eerste druk van de mythologische roman Psyche van Louis Couperus uit 1898
€ 22,50

* Verplichte velden

€ 22,50

Details

Louis Couperus vroeg de kunstenaar Jan Toorop zelf om zijn symbolische sprookje te illustreren. Het resultaat was een Art Nouveau boekomslag dat nu, meer dan 100 jaar later, dit fraaie dames T-shirt oplevert:

sample-banner sample-banner TERUGSTUREN & RUILEN

Wij doen niet moeilijk over terugsturen of ruilen. Ben je ontevreden over je product, of wil je een andere maat? Laat het ons weten en we zorgen dat je het juiste product krijgt.

sample-banner sample-banner KLANTENSERVICE

Onze klantenservice werkt met veel passie aan deze webshop en dat merk je aan de service. Als je contact met ons opneemt, kun je zelf ervaren hoe enthousiast wij zijn!

sample-banner sample-banner GRATIS VERZENDING

Alle verzendingen kosten geld, dat weet iedereen. De prijzen van de shirts zijn de echte prijzen, dus we rekenen wel verzendkosten. Maar boven € 75,- betalen wij deze kosten.

sample-banner sample-banner cadeaubonnen

Vraag ons naar de mogelijkheden om een cadeaubon aan iemand te versturen. Wie van iemand houdt, geeft een leuk cadeautje!

Op zoek naar onze antiquariaat? Kijk nu maar eens op de vernieuwde website van Arcana Cabana.
€ 22,50