support online: +31 (0)6 - 5244 1822

Back To Top

Turks Fruit

SKU: 242

Beschikbaarheid: Op voorraad

Snel overzicht

Vormgeving naar het omslag van de eerste editie uit 1969. Na het boek, de film, de langspeelplaat en de musical is er nu dan het ultieme retro T-shirt voor elke fan van de sixties en seventies!
€ 26,00
off 13%

* Verplichte velden

€ 26,00

Details

Turks Fruit is behalve een lekker hapje ook de titel van het bekendste boek van Jan Wolkers (1925-2007). De roman, populair op leeslijsten vanwege de expliciete seks, werd in 1973 verfilmd met Rutger Hauer en Monique van de Ven in de onvergetelijke hoofdrollen. De typografie van Jan Vermeulen werd ook gebruikt voor het filmaffiche en de LP die de soundtrack bevatte. Terecht want niet voor niets werd deze in 2006 door NRC opgenomen in de shortlist van het Beste Nederlandse Design van de Twintigste Eeuw.

sample-banner sample-banner TERUGSTUREN & RUILEN

Wij doen niet moeilijk over terugsturen of ruilen. Ben je ontevreden over je product, of wil je een andere maat? Laat het ons weten en we zorgen dat je het juiste product krijgt.

sample-banner sample-banner KLANTENSERVICE

Onze klantenservice werkt met veel passie aan deze webshop en dat merk je aan de service. Als je contact met ons opneemt, kun je zelf ervaren hoe enthousiast wij zijn!

sample-banner sample-banner GRATIS VERZENDING

Alle verzendingen kosten geld, dat weet iedereen. De prijzen van de shirts zijn de echte prijzen, dus we rekenen wel verzendkosten. Maar boven € 75,- betalen wij deze kosten.

sample-banner sample-banner cadeaubonnen

Vraag ons naar de mogelijkheden om een cadeaubon aan iemand te versturen. Wie van iemand houdt, geeft een leuk cadeautje!

Op zoek naar onze antiquariaat? Kijk nu maar eens op de vernieuwde website van Arcana Cabana.
€ 26,00