support online: +31 (0)6 - 5244 1822

Back To Top

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden, voor retailers (B2B), van literaire-t-shirts.nl, een letterkundig initiatief van Verloren Woorden gevestigd te Arnhem en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Arnhem onder nummer 09219645. Op al onze aangeboden producten (met name Literaire T-shirts™, Literaire Tasjes™& Import T-shirts zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing:

 

1.0. Algemeen
a) Iedereen die bij literaire-t-shirts.nl (Verloren Woorden) artikelen bestelt, verklaart zich akkoord met de bepalingen in deze Algemene voorwaarden.
b) Voorwaarden geldig voor retailers met BTW nummer en KVK inschrijving.
c) Alle prijzen zijn in euro's exclusief BTW en verzendkosten.
d) Verzendkosten bedragen €10,00 per besteleenheid (max. 100 stuks per eenheid).
e) Franco verzending binnen Nederland en België bij order > 100 stuks
f) Na een bestelling ontvangt u automatisch een bevestiging per e-mail met het bestellingsoverzicht en de totale kosten.


2.0. Het product
a) Literaire T-shirts™ zijn luxe T-shirts die te verbinden zijn aan schrijvers, denkers en boekdesign. Het product bestaat uit een kwaliteitsshirt, gelabeld met een Literaire-Tshirts label waaraan een T-shirt-tag en Colofonkaart is bevestigd. Het geheel is verpakt in een transparante hoes met isbn sticker op de achterzijde.
b) Inkoopprijs is €12,- per T-shirt.
c) Minimale afname één auteur (startset) 8 stuks. d) Minimale afname assorti (meerdere auteurs in diverse maten) 10 stuks.
e) De minimum verkoopprijs is €19,95* incl. btw. Adviesprijs is €24,95 incl. btw. * Uitsluitend bij winkelverkoop. Bij verkoop via internet is de minimumprijs 24,95
f) Bij elke startset wordt een displaydoos gratis bijgeleverd.
g) Een zeer aan te bevelen Literaire T-shirts Torso om de shirts smaakvol te tonen, is leverbaar voor €15,00.


3.0. Levertijd
a) Bestellingen worden zo snel mogelijk (binnen 3 werkdagen) verzonden.
b) Wij bewaken onze voorraad voortdurend. Desondanks kan het echter voorkomen dat er onverhoopt een product niet meer leverbaar is. Uitverkochte artikelen worden in backorder genomen en binnen 4 weken (na)geleverd.


4.0. Betaling
a) Verloren Woorden prefereert vooruitbetaling per iDeal, pro forma factuur of (mogelijk) contante betaling bij levering. Daarnaast kunnen retailers op rekening bestellen. De betaaltermijn is 15 dagen. Wij behouden ons het recht voor om pas na vooruitbetaling te leveren.
b) Kostenbeding: 1. Indien de betaling niet binnen 15 dagen heeft plaatsgevonden, is de wederpartij van rechtswege in verzuim en vanaf de factuurdatum een rente van 1,5 % per (gedeelte van een) maand verschuldigd over het nog openstaande bedrag. 2. Alle te
maken gerechtelijke en buitengerechtelijke incassokosten bedragen ten minste 15% van het met inbegrip voornoemde rente door de wederpartij verschuldigde bedrag.


5.0. Service
a) Indien u een verkeerde bestelling heeft ontvangen door ingebreke blijven van de verkoper zal Verloren Woorden kosteloos zorg dragen voor het verzenden van de goede artikelen. Retour verzendkosten worden in dit geval vergoed.
b) Heeft u over onze diensten en/of artikelen een klacht, neem dan contact met ons op. Wij stellen uw op- en aanmerkingen op prijs en zullen zo spoedig mogelijk reageren.


6.0. Privacy
a) Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.


7.0. Disclaimer
a) literaire-t-shirts.nl (Verloren Woorden) kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door ons verkochte producten.
b) Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook die het gevolg is van deze internetsite en/of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie uit deze site.
c) literaire-t-shirts.nl (Verloren Woorden) kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verkleuren, krimpen of slijten van de stof van de artikelen, noch voor andere gebreken die tijdens het gebruik van het artikel kunnen optreden.
d) literaire-t-shirts.nl (Verloren Woorden) doet er alles aan om copyright op tekst en beeld van zowel shirts als website te respecteren; wij verzoeken u contact met ons op te nemen indien u meent rechten te kunnen doen gelden op welke content dan ook.

sample-banner sample-banner TERUGSTUREN & RUILEN

Wij doen niet moeilijk over terugsturen of ruilen. Ben je ontevreden over je product, of wil je een andere maat? Laat het ons weten en we zorgen dat je het juiste product krijgt.

sample-banner sample-banner KLANTENSERVICE

Onze klantenservice werkt met veel passie aan deze webshop en dat merk je aan de service. Als je contact met ons opneemt, kun je zelf ervaren hoe enthousiast wij zijn!

sample-banner sample-banner GRATIS VERZENDING

Alle verzendingen kosten geld, dat weet iedereen. De prijzen van de shirts zijn de echte prijzen, dus we rekenen wel verzendkosten. Maar boven € 75,- betalen wij deze kosten.

sample-banner sample-banner cadeaubonnen

Vraag ons naar de mogelijkheden om een cadeaubon aan iemand te versturen. Wie van iemand houdt, geeft een leuk cadeautje!

Op zoek naar onze antiquariaat? Kijk nu maar eens op de vernieuwde website van Arcana Cabana.