support online: +31 (0)6 - 5244 1822

Back To Top

 

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden, voor consumenten, van literaire-t-shirts.nl, een letterkundig initiatief van Verloren Woorden gevestigd te Arnhem en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Arnhem onder nummer 62424866. 

 

Voor algemene voorwarden voor de zakelijke klanten klikt u hier.

Op al onze aangeboden producten (met name Literaire T-shirts™, Literaire Tasjes™& Import T-shirts zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing:

 

1.0. Algemeen 

 1. Iedereen die bij literaire-t-shirts.nl (Verloren Woorden) artikelen bestelt, verklaart zich akkoord met de bepalingen in deze Algemene Voorwaarden. 

 1. Alle prijzen zijn in euro's inclusief BTW, exclusief verzendkosten. 

 1. Na een bestelling ontvangt u automatisch een bevestiging per e-mail met het bestellingsoverzicht en de totale kosten.2.0. Het product 

 1. Literaire T-shirts™ zijn luxe T-shirts die te verbinden zijn aan schrijvers, denkers en boekdesign. Het product bestaat uit een kwaliteitsshirt, gemerkt met een Literaire-T-shirts label (transfer) en voorzien van een VWLT-shirt-tag (soms ook van Colofonkaart). Het geheel is verpakt in een transparante hoes met isbn sticker op de achterzijde. 

 1. Literaire Tasjes™ zijn luxe draagtassen van katoen of canvas die te verbinden zijn aan schrijvers, denkers en boekdesign. Het product bestaat uit een tasje met comfortabel lang hengsel, design opdruk en voorzien van een VWL-Tasjes-tag. 

 1. Import T-shirts zijn afkomstig uit het buitenland, met name de USA. 

 1. Zowel onze Literaire T-shirts als onze Literaire Tasjes zijn afkomstig van leveranciers die gecertificeerd zijn door de Fair Wear Foundation.

 

3.0. Levertijd 

 1. Bestellingen worden zo snel mogelijk (binnen 3 werkdagen) verzonden. 

 1. Wij bewaken onze voorraad voortdurend. Desondanks kan het echter voorkomen dat er onverhoopt een product niet meer leverbaar is. Uitverkochte artikelen worden in backorder genomen en binnen 6 weken (na)geleverd.

 

4.0. Betaling 

 1. Goederen kunnen betaald worden per iDeal, pro forma factuur of (mogelijk) contante betaling bij het ophalen van de bestelling. Wij behouden ons het recht voor om pas na vooruitbetaling te leveren.

 

5.0. Service 

 1. Verloren Woorden neemt de Wet Koop op afstand in acht. De koper mag (met voorafgaande berichtgeving) de goederen binnen 14 dagen retourneren (vermits in de staat waarin deze door verkoper zijn verstuurd) en de aankoop ongedaan maken. 

 1. Indien u een verkeerde bestelling heeft ontvangen door ingebreke blijven van de verkoper zal Verloren Woorden kosteloos zorg dragen voor het verzenden van de goede artikelen. Retour verzendkosten worden in dit geval vergoed. 

 1. Heeft u over onze diensten en/of artikelen een klacht, neem dan contact met ons op. Wij stellen uw op- en aanmerkingen op prijs en zullen zo spoedig mogelijk reageren.

 

6.0. Privacy

 1. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

 

7.0. Disclaimer

 1. literaire-t-shirts.nl (Verloren Woorden) kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door ons verkochte producten. 

 1. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook die het gevolg is van deze internetsite en/of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie uit deze site. 

 1. literaire-t-shirts.nl (Verloren Woorden) kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verkleuren, krimpen of slijten van de stof van de artikelen, noch voor andere gebreken die tijdens het gebruik van het artikel kunnen optreden.

 2. literaire-t-shirts.nl (Verloren Woorden) doet er alles aan om copyright op tekst en beeld van zowel shirts als website te respecteren; wij verzoeken u contact met ons op te nemen indien u meent rechten te kunnen doen gelden op welke content dan ook.

sample-banner sample-banner TERUGSTUREN & RUILEN

Wij doen niet moeilijk over terugsturen of ruilen. Ben je ontevreden over je product, of wil je een andere maat? Laat het ons weten en we zorgen dat je het juiste product krijgt.

sample-banner sample-banner KLANTENSERVICE

Onze klantenservice werkt met veel passie aan deze webshop en dat merk je aan de service. Als je contact met ons opneemt, kun je zelf ervaren hoe enthousiast wij zijn!

sample-banner sample-banner GRATIS VERZENDING

Alle verzendingen kosten geld, dat weet iedereen. De prijzen van de shirts zijn de echte prijzen, dus we rekenen wel verzendkosten. Maar boven € 75,- betalen wij deze kosten.

sample-banner sample-banner cadeaubonnen

Vraag ons naar de mogelijkheden om een cadeaubon aan iemand te versturen. Wie van iemand houdt, geeft een leuk cadeautje!

Op zoek naar onze antiquariaat? Kijk nu maar eens op de vernieuwde website van Arcana Cabana.